Lär av konstnär

Marie Andersson
Akvarell

Akvarellfärgerna har
personligheter

Måla akvarell – ensam eller i en liten grupp
Vill du lära dig att måla akvarell eller vill du utveckla och kanske förenkla ditt akvarellmåleri? Utforska akvarellfärgernas fantastiska värld och dess egenskaper tillsammans med mig. Det kommer bli en mycket spännande upptäcktsfärd och du kommer förstå att ingenting är omöjligt!

Det spelar ingen roll på vilken nivå du befinner dig, jag anpassar mig efter just dina behov. Tillsammans utvecklar vi din dag så att du känner dig nöjd och jag blandar teori och praktiska övningar så att det passar just dig och din nivå. 

Akvarellfärg är vattenfärg
Akvarellfärger har, förutom olika färger, även olika spännande egenskaper som aktiveras när vi tillsätter vatten. Det är något som Du kan ha nytta av om Du exempelvis vill förenkla ditt måleri.

Måleriet kan vara allt från abstrakt till superrealistiskt och motiven skiftande. Vi bollar oss fram till vad just du vill prova på och utveckla. Jag ger dig feedback och tips om du känner att du vill ha det.

Akvarellmåleri som medicin
Kanske behöver du en aktivitet för din egen skull? Något som kan vara rofyllt och lekfullt men samtidigt utmanande? När du målar med mig så är det viktigt att du känner att det här är din tid, som du bestämmer över, och att vi tar det i din takt. Tveka inte att höra av dig för att se om det kan passa just dig eller en vän. För min egen del så har akvarellmåleriet varit en väldigt viktig del som medicin efter en utmattning och efter en stroke.

Välkommen in i min ateljé

Presentation

Marie Andersson

Jag är så otroligt förälskad i akvarellfärgerna och i deras olika ”personligheter” när de aktiveras tillsammans med vatten på ett akvarellpapper. Det här är något jag inte finner hos några andra medier. När det gäller akvarellfärger så upphör jag aldrig att utforska deras egenskaper och att se nya möjligheter. Jag har som många andra ritat och målat i hela mitt liv och sedan 1992 har jag i huvudsak målat akvarell. Jag arbetar heltid som konstnär på internationell nivå och jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter, tips och trix.

1 person 1600 sek/pers/4 h,
2 pers 1300 sek/pers/4 h,

Vid fler tillfällen än ett så anpassas priset. Jag träffar dig/er gärna på vardagar och på dagtid, detta eftersom jag har de större kurserna på helgerna.

Akvarellkurser i större grupper 6-12 pers:
950 sek/pers och dag (ex kl 9.00-15.00) 

Vi träffas enskilt eller i mindre grupper (1-6 personer) under en eller flera dagar.
Vi träffas hemma hos mig i Orrviken med utsikt över fjällen eller på annan plats som vi tillsammans finner lämplig.  Du kan välja att komma vid ett eller flera tillfällen. 4 timmar per gång, vi anpassar tiden så att den passar dig/er inkl fikapaus. (Kaffe/The och kaka ingår, om vi är hos mig). Alla priser är inklusive 25% moms

Material
Akvarellfärger på tub och akvarellpapper av bästa kvalitet ingår i kurspriset. I övrigt så kommer du få tydlig information från mig, innan kursen, om vad som kan vara bra att ta med 

Fika och praktiska ting
Kaffe, the, och kaka ingår. Om du har eventuella allergier så behöver du meddela mig.  Mikrovågsugn finns för egen medhavd lunch. Toalett finns i bostadshuset. 

Språk
Svenska och Engelska.

Anmälan

Kontakta mig för anmälan eller frågor. 

Kontaktuppgifter

Marie Andersson
Telefon: 070-2776606
E-post: makvarell@gmail.com

Hemsida
www.marieanderssonart.com

Du kan också följa mig på: