Marie Andersson
Akvarell

Akvarellfärgerna har
personligheter

Så där är vi lika. För vi är alla olika i egenskaper och uttryck.

Utforska akvarellfärgernas fantastiska värld och dess egenskaper tillsammans med mig. Det kommer bli en mycket spännande upptäcktsfärd och du kommer förstå att ingenting är omöjligt!

Vill du lära dig att måla akvarell eller vill du utveckla och kanske förenkla ditt akvarellmåleri?
Det spelar ingen roll på vilken nivå du befinner dig, jag anpassar mig efter just dina behov. Tillsammans utvecklar vi din dag så att du känner dig nöjd och jag blandar teori och praktiska övningar så att det passar just dig.

Akvarellfärg är vattenfärg
Akvarellfärger har, förutom olika färger, även egenskaper som aktiveras när vi tillsätter vatten. Färgerna har nästan sina egna ”personligheter” och det är något Du kan ha nytta av om Du exempelvis vill förenkla ditt måleri.

Måleriet kan vara allt från abstrakt till superrealistiskt och motiven skiftande. Vi bollar oss fram till vad just du vill prova på och utveckla. Jag ger dig feedback och tips om du känner att du vill ha det.

Välkommen in i min ateljé

Presentation

Marie Andersson

Jag är så otroligt förälskad i akvarellfärgerna och i deras olika ”personligheter” när de aktiveras tillsammans med vatten på ett akvarellpapper. Det här är något jag inte finner hos några andra medier. När det gäller akvarellfärger så upphör jag aldrig att utforska deras egenskaper och att se nya möjligheter. Jag har som många andra ritat och målat i hela mitt liv och sedan 1992 har jag fokuset i huvudsak legat på akvarellmåleri. Jag arbetar heltid som konstnär på internationell nivå och jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter, tips och trix.

Workshop
Vi träffas enskilt eller i mindre grupper (2-6 personer) under en eller flera dagar.

Vi träffas hemma hos mig i Orrviken med utsikt över fjällen eller på annan plats som vi tillsammans finner lämplig.

Du kan välja att komma vid ett eller fler tillfällen. 4 timmar per gång, vi anpassar tiden så att den passar dig/er inkl fikapaus. (Kaffe/The och kaka ingår, om vi är hos mig)

1 person 1600 sek/pers/4 timmar,
2 pers 1300 sek/pers/4 timmar,

Vid fler tillfällen än ett så anpassas priset.
Jag träffar dig/er gärna på vardagar och på dagtid.
Alla priser är inklusive 25% moms

Material
Ta med det material du har hemma. Du kommer även få tips av mig på vad du kan ta med. Om du inte har eget material utan vill prova och se om akvarellmåleri är något för dig så finns möjlighet att både låna och köpa material från mig.

Fika och praktiska ting
Kaffe, the, en smörgås och kaka ingår. Om du har eventuella allergier så behöver du meddela mig. Du kan också värma din egen mat då det finns tillgång till micro. Toalett finns i bostadshuset.

Anmälan

Kontakta mig för anmälan eller frågor. 

Kontaktuppgifter

Marie Andersson
Telefon: 070-2776606
E-post: makvarell@gmail.com

Hemsida
www.marieanderssonart.com

Du kan också följa mig på: