Magdalena Brunzell

Akvarell, kol och äggoljetempera är mina medier. Jag bor i Funäsdalen och har min ateljé i Bruksvallarna. Omgivningen är inspirerande och rogivande. Med djur och natur ett stenkast från min arbetsplats tröttnar jag aldrig på att gestalta dessa i oändliga variationer. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och kunskaper till dig/er.

Välkommen in i min ateljé

Kursinnehåll

Jag formar kursen/vistelsen efter dina önskemål. Vi gör ett upplägg tillsammans, efter vad du vill uppnå i ditt skapande. Vad vill du göra? Jag har inga färdiga uppgifter. Det du får av mig är teknik, tips och eventuellt förslag på motiv. Är vädret tillåtande så är fjällandskapet utanför dörren förstås en levande dröm som motiv.

Kurstid
Du kan välja att komma vid ett, tre eller fem tillfällen. 4 timmar per gång, förslagsvis kl 09.00 till 14.00, inkl fika paus. Antingen lägger du dina kurstillfällen i snabb takt eller sprider ut dem under några veckor. 1-2 deltagare.

Kostnad
1 deltagare, 1250 kr inkl moms per dag. 2 deltagare, 1000 kr inkl moms per person/dag

Mer info

Material
Du tar med det du har av egna färger o material. Jag har material du kan köpa/komplettera med. Jag kan tipsar om vad du bör använda och var du kan köpa/beställa det.

Fika och praktiska ting
Kaffe, te, macka och kaka ingår. Säg till om du vill ha gluten el laktosfritt. Toalett finns i huset.

Språk och olika behov
Ateljén är handikappanpassad, parkering direkt utanför huset. Jag har hund som följer mig var jag går, därför fungerar det dåligt om du är pälsdjursallergiker. Jag kommunicerar bäst på svenska men engelska fungerar.

Vad finns i omgivningen
I Bruksvallarna med omnejd finns restauranger, livsmedelsbutiker, mathantverk och våfflor. Hotell, stugbyar och camping för dig som behöver boende. Hör av dig så kan jag hjälpa till med det du behöver.

Hitta hit
Till Funäsdalen tar du dig med buss eller bil. Jag kan hämta upp i Funäs för vidare transport till Bruksvallarna.

Anmälan

Kontakta mig för anmälan eller frågor

Kontaktuppgifter
Magdalena Brunzell

Se min hemsida
www.millustration.se

Tel. 070-382 21 06
Epost: brunzell.magdalena@gmail.com
.