Vi är med på Konstens Vecka!

Under konstens vecka 1-9 oktober har du chans att inspireras av fyra olika konstnärer från Lärko. Pärla med Lotten Jacy, såga flaskglas med Jenny Persson, följ Ander Sunesons träskulpturprocess och delta i Zenmeditation och kalligrafi med Elin B Ståhl.

6 oktober

Var? Bergsgatan 29, FRÖSÖN.
När? Torsdag 6 oktober, kl. 11.00-18.00

Möt Lärko konstnärer, se och samtala om konst. Du kan pärla med Lotten Jacy. Jenny Persson visar bl a hur du kan skära och såga i flaskglas och förbereda återvunnet glas för smältning i fusion-ugn. Med båda teknikerna kan du till exempel göra smycken och föremål/objekt. Anders Suneson visar träskulpturprocessen ”från ax till limpa”. Lärko – lär av konstnär är ett nätverk av konstnärer och konsthantverkare som erbjuder workshops, kurser och handledning i en mängd olika tekniker och uttryck.

7 oktober

Var? Krumhornet 12, ÖSTERSUND. I trädgården hemma hos INSTITUTET (R)
När? Fredag 7 oktober, kl. 14.00–16.00.

Krumhornet 12, ÖSTERSUND. I trädgården hemma hos INSTITUTET (R). Träffa Lärko konstnären Elin B Ståhl och delta i Zen-aktivitet. Meditation/Kalligrafi. Deltagarna är medskapare. Lärko – lär av konstnär är ett nätverk med konstnärer och konsthantverkare som erbjuder workshops, kurser och handledning. 

Nyfiken på att se mer?